Теплий салат з яловичини і овочів з соєвим соусом

Телятина с овощями и соєвим соусом - рецепт приготування М'ясні салати

Страва з пікантним смаком для буденної вечері або для святкового столу.

СКЛАДОВІ:

  • яловичина — 300 г
  • баклажани — 1 шт.
  • перець солодкий болгарський — 1 шт.
  • морква — 1 шт.
  • олія соняшникова

Для соусу:

  • зелень петрушки — 1 пучок
  • олія оливкова — 3 ст.л.
  • часник — 2 зубчики
  • соус соєвий — 1 ст.л.
  • лимонний сік — 1 ст.л.
  • цукор — 1 ч.л.

Приготування:

Баклажан нарізати соломкою, посолити, дати постояти від десяти до п’ятнадцяти хвилин, рідину злити.

Такий прийом допоможе видалити зайву гіркоту.

Солодкий болгарський перець також нарізати соломкою, моркву натерти «по-корейські».

Нарізати часник, зелень петрушки, перемішати з оливковою олією, соєвим соусом, лимонним соком, цукром.

Дати постояти.

Яловичину нарізати тонкими смужками і обсмажити на сковороді з оливковою олією.

Додати овочі — моркву і баклажани, прогрівати дві хвилини, далі — додати перець.

Смажити до готовності, овочі не повинні стати надмірно м’якими.

Викласти м’ясо з овочами на тарілку. Полити соусом.

ПОРАДА. Страву подати до столу в теплому вигляді.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий