Тайський теплий салат з яловичиною і пекінською капустою

Тайський теплий салат - рецепт приготування М'ясні салати

Гармонійне і витончене поєднання смаків — головна фішка східної кухні.

СКЛАДОВІ:

  • яловичина — 300 г
  • огірки — 2-3 шт.
  • перець болгарський червоний — 1 шт.
  • перець чилі — 1 шт.
  • капуста пекінська — ½ шт.
  • насіння кунжуту

Для маринаду:

  • часник — 4 зубчики
  • олія оливкова — 3-4 ст.л.
  • корінь імбиру — ⅔ шт.
  • лайм — ½ шт.
  • мед — 2 ч.л.
  • соус соєвий

Приготування:

Яловичину підморозити, нарізати соломкою.

Нарізати шматочками імбир, видавити сік з лайма.

Інгредієнти перемішати, додати мед, оливкову олію, соєвий соус.

Залити м’ясо, поставити на дві години на холод.

Порвати руками листя пекінської капусти, викласти в глибоку тарілку.

Нарізати соломкою свіжі огірки, чилі і болгарський перець.

Насіння кунжуту обсмажити протягом двох хвилин на розпеченій сковороді.

Продукт повинен придбати золотистий відтінок.

З яловичини в маринаді прибрати імбир, м’ясо з рідиною перелити на сковороду з олією

Час обсмажування — від семи до десяти хвилин.

Додати овочі і м’ясо до пекінської капусти, посипати насінням кунжуту, перемішати.

Дати постояти під кришкою три-п’ять хвилин для просочування.

Страву подати теплою.

ПОРАДА. У маринад можна не додавати сіль, її з успіхом замінить соєвий соус і спеції.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий