Свекруха завжди цікавиться, чи буду я готувати до торжества свій фірмовий м’ясний торт: він подобається всім без винятку

Свекруха завжди цікавиться, чи буду я готувати до торжества свій фірмовий м'ясний торт - рецепт приготування М'ясні салати

Пироги і несолодкі торти приємно дивують усіх гостей за столом. І моїх теж. Свекруха постійно цікавиться, чи буду я готувати на ту чи іншу торжество свій фірмовий м’ясний тортик. З ним зможе впоратися кожен бажаючи. Гості будуть без розуму від цієї страви. Оригінальна подача і унікальний смак нікого не залишать байдужими.

Для основи

Рецепт ситного млинцевого пирога гранично простий. Для початку я готую основу. Вона складається із:

  • молока — 450 мл;
  • фаршу — 400 г;
  • лука — 1 шт;
  • сиру — 40 г;
  • борошна — 4 ст.л;
  • яєць курячих — 2 шт;
  • пекарського порошку (борошна) — 1 ч. л;
  • мускатного горіха і чорного перцю — по 1/2 ч.л;
  • солі — 1 ч.л.

Цього буде достатньо для приготування основи-млинців. Але є ще і начинка. Вона може бути будь-хто. Я віддаю перевагу грибну. Мені здається, це ідеальне поєднання.

Для начинки

Щоб м’ясний пиріг був готовий, мало приготувати основу. Для начинки я беру:

  • мариновані гриби — 300 г;
  • плавлений сир — 2 упаковочки;
  • часник — 3 зубчики;
  • майонез — 3 ст. л .;
  • зелень за смаком.

Чим більше зелені, тим краще. Я використовую мікс. З його допомогою блюдо набуває витончений смак.

Як готувати

Рецепт млинцевого торта з грибами гранично простий. Для того щоб його приготувати, я роблю наступне:

1. У глибоку миску викладаю фарш і додаю в нього всі інгредієнти для тіста за винятком сиру. Ретельно перемішую в однорідну масу.

2. Борошно засинаю останньої. Розігріваю сковороду на плиті, заздалегідь змащену маслом.

3. Випікаю млинці з отриманого тесту з двох сторін.

4. Дрібно рублю зелень, натираю сир.

5. Режу гриби на маленькі шматочки.

6. З’єдную всі інгредієнти для начинки і відвалів туди за допомогою преса часник.

7. Складаю з млинців торт, змащуючи їх заготовленої начинкою.

Отримане блюдо рекомендується трохи здавлювати при накладенні наступного шару. Якщо начинка трохи розтікається, нічого страшного. Зверху вийшов тортик я посипаю заздалегідь натертим на дрібній тертці сиром. Можна також додати подрібнену зелень.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий