Шикарний салат «Ситий Боцман» на святковий стіл. Новорічний рецепт!

Салати з риби та морепродуктів

Якщо ви хочете в новорічну ніч дивувати делікатесами, то Олів’є для цієї мети точно не підійде, якщо, звичайно, не приготувати його за оригінальним рецептом. Ми пропонуємо приготувати салат з червоною рибою, кальмарами і червоною ікрою, який здивує своїм смаком, а також шикарністю. Все-таки можна хоча б раз на рік дозволити все, що душа забажає. Можливо і весь рік буде таким розкішним! Адже не дарма кажуть, як зустрінеш Новий Рік, так його і проведеш.

Продукти необхідні для приготування:

  • Два кальмара;
  • 150 г малосольной червоної риби;
  • Три ст. ложки без гірки червоної ікри;
  • Два варених яйця;
  • 60 г пармезану;
  • Майонез.

Приступаємо до процесу приготування

Салат формується шарами і для більш красивого його виду найкраще взяти кільце для сервірування. Купити його можна у всіх господарських магазинах за невеликі гроші.

Для початку обдаємо кальмари кип’ятком, перекладаємо в посуд з холодною водою і акуратно знімаємо шкірку руками. Після цього варимо не більше і не менше трьох хвилин. Остуджуємо і нарізаємо у вигляді соломки.

Червону рибу ріжемо на невеликі шматочки.

Сир і яйця натираємо за допомогою терки.

Переходимо до формування салату: на плоску тарілку встановлюємо кільце і першою викладаємо рибу, яку потрібно змастити майонезом.

Перемішуємо яйця з сиром і викладаємо зверху рибки.

Кальмари змішуємо з майонезом, і вони будуть третім шаром.

Утрамбовуємо ложкою і посипаємо пармезаном.

По центру викладаємо червону ікру невеликою гіркою.

Прибираємо кільце для сервірування і можна подавати.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий