Салат «Спокуса» з грибами і копченою куркою

Салат «Спокуса» з грибами і копченою куркою - рецепт приготування Салати з риби та морепродуктів

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • куряча грудка копчена — 150 г
  • печериці мариновані — 100 г
  • майонез — 5 ст.л.
  • сир плавлений — 1 шт.
  • арахіс солоний — 1 жменя
  • сухарики (солоні) — 1 жменя
  • зелень

Приготування:

Нарізати невеликими скибочками курячу грудку. Викласти на пласку тарілку.

Мариновані печериці також нарізати скибочками і викласти поверх м’яса.

Обидва шари щедро намазати майонезом.

Розкришити плавлений сир і розподілити рівномірно по всій поверхні.

Наламати невеликими кубиками сухарики і присипати ними салат.

Смажений підсолений арахіс потовкти в ступці, щоб вийшла велика крихта.

Присипати салат зверху.

Прикрасити тарілку зеленню і можна подавати на стіл.

ПОРАДА. Плавлений сир можна і натерти, але вийде інша текстура салату, але на смаку це не позначиться.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий