ІНГРЕДІЄНТИ:
- куряча грудка копчена — 150 г
- печериці мариновані — 100 г
- майонез — 5 ст.л.
- сир плавлений — 1 шт.
- арахіс солоний — 1 жменя
- сухарики (солоні) — 1 жменя
- зелень
Приготування:
Нарізати невеликими скибочками курячу грудку. Викласти на пласку тарілку.
Мариновані печериці також нарізати скибочками і викласти поверх м’яса.
Обидва шари щедро намазати майонезом.
Розкришити плавлений сир і розподілити рівномірно по всій поверхні.
Наламати невеликими кубиками сухарики і присипати ними салат.
Смажений підсолений арахіс потовкти в ступці, щоб вийшла велика крихта.
Присипати салат зверху.
Прикрасити тарілку зеленню і можна подавати на стіл.
ПОРАДА. Плавлений сир можна і натерти, але вийде інша текстура салату, але на смаку це не позначиться.