Риба тане на губах! Ніжний минтай під сметанно-часниковим соусом

Другі страви з риби

Минтай сама по собі досить смачна і корисна риба, в якій міститься маса корисних для нашого здоров’я речовин. А якщо її ще й оригінально приготувати, використовувати для цього соуси, тоді від страви нічого не залишається в лічені хвилини.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • минтай, 1 кг;
  • сметана, 400 г;
  • часник, 3 зубчики;
  • сіль, перець, кріп;
  • приправа для риби.1 ч.л;
  • олія соняшникова, 3 ст.л;
  • морква, 1 шт;
  • борошно, 4 ст.л.

Процес приготування

Рибу підготовлюємо, ріжемо на порційні шматки.

Присипаємо спеціями для риби і залишаємо маринуватися.

Подрібнюємо часник будь-яким зручним для вас методом і змішуємо зі сметаною, зеленню, солимо і перчимо до смаку.

Морква натираємо на грубій терці, обсмажуємо на невеликій кількості соняшниковій олії.

Кожен шматочок риби обвалюємо в борошні й обсмажуємо до напівготовності на соняшниковій олії.

Тепер на рибку викладаємо моркву, заливаємо все соусом, накриваємо кришкою і тушкуємо на невеликому вогні близько 15 хвилин.

Таку рибку смачно подавати з картопляним пюре, відвареним рисом, салатами.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий