Рецепт простого, але дуже смачного салату зі шпротами, від якого всі мої гості в захваті

Салати з риби та морепродуктів

Цей салат я готую на кожне свято або на яке-небудь застілля з друзями. Всім він дуже подобається, тому я із задоволенням його готую, щоб догодити всім. При чому цей салат з’їдається першим зі столу. Найцікавіше, що в складі страви самі звичайні продукти. Але дане поєднання робить салат шалено смачним, ситним і ніжним.

Які інгредієнти потрібні:

  • Одна банка шпротів;
  • Три маринованих огірка;
  • Три картоплі;
  • Дві цибулини;
  • Чотири яйця;
  • Дві морквини;
  • Сіль в залежності від смаку;
  • Майонез;
  • Зелень на ваш розсуд.

Переходимо до процесу приготування

Сиру моркву грубо натріть, а цибулини наріжте дрібними кубиками.

Сковорідку помістіть на плиту, налийте невелику кількість олії, нагрійте і відправте смажитися цибулю до напівпрозорого стану.

Потім до цибулі відправте морквину смажте поки вона не стане м’якою. Приберіть з плити і нехай овочі охолонуть.

Зваріть картоплю і яйця. Після того, як охолонуть, натріть за допомогою терки з великими отворами.

Мариновані огірки наріжте у вигляді соломки.

Відкрийте банку шпротів і перекладіть на тарілку разом з олією. Розімніть шпроти виделкою.

Салат викладається шарами. Для цього можна взяти кільце для сервіровки або викласти прямо в салатник.

Першою викладіть картопельку, розрівняйте і змастіть майонезом (краще всього домашнім).

Наступними викладіть шпроти і знову змастіть майонезом.

Тепер черга огірків і знову майонез.

Далі йде морквина з цибулею і майонез.

Яйця натріть і викладіть наступним шаром. Змастіть майонезом.

Зелень посічіть і прикрасьте нею салат.

Помістіть салат в холодильну камеру, а після вже зніміть кільце.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий