Оливковий паштет

Оливковий паштет - рецепт приготування Холодні закуски

Паштет на основі оливок і каперсів — просто ідеальне доповнення до хрусткому тосту, сиру або келиху червоного вина. Його яскравий смак не залишить вас байдужими! Детальніше, як приготувати оливковий паштет, я розповім нижче. За бажанням частина оливок можна замінити на маслини. Якщо любите, то додайте в паштет розмарин або інші італійські трави. Готується паштет буквально за 5 хвилин, а виходить неймовірно смачним!

Складові:

  • Оливки — 1 Стакан
  • Часник — 1-2 зубчики
  • Каперси — 1-2 ст. ложок
  • Оливкова олія — 2 ст. ложки
  • Лимонний сік — 1 Ст. ложка
  • Перець чорний мелений — За смаком

Як приготувати «Оливковий паштет»

Підготуйте всі інгредієнти. Часник очистіть від шкірки, наріжте скибочками, щоб його було простіше подрібнювати. Складіть всі інгредієнти в одну ємність. Подрібніть все разом занурювальним блендером. Оливковий паштет готовий, приємного апетиту!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий