Рулет з кабачків готую часто, але таке страва не набридає, так як начинки я завжди роблю різні

Холодні закуски

Моя сім’я обожнює рулет з кабачків. Я часто готую цю страву. Адже рулет готується легко і швидко, а начинка в ньому може бути різноманітна. Сьогодні я вирішила навчити вас готувати рулет з кабачків з коханою начинкою моєї сім’ї — грибами.

Складові
Для тесту:

  • яйця — 3 шт .;
  • кабачки — 600 гр .;
  • борошно — 4 ст. л .;
  • розпушувач — 1ч.л .;
  • кріп — 2 гілочки;
  • сіль;
  • мелений перець.

Для начинки:

  • морква — 1 шт .;
  • цибуля — 1 шт .;
  • гриби (будь-які) — 300 гр .;
  • соняшникова олія;
  • майонез — 2 ч. л .;
  • сир — 50 г;
  • сіль;
  • мелений перець.

Спосіб приготування

Натріть кабачки на дрібній тертці. Отриману масу змішайте з невеликою кількістю солі. Дайте суміші настоятися 10-15 хвилин. Виділилася рідина відіжміть. Додайте борошно, розпушувач, яйця, подрібнений кріп, перець і сіль. Добре перемішайте. Отриману масу розподіліть рівномірно по застеленому папером деку і випікайте в духовці 25 хвилин при 180 ° С. Поки корж гарячий, скачайте його разом з папером для випічки у вигляді рулету, починаючи з короткого краю. Це зробить корж більш податливим.

Переходимо до начинки. Обсмажте цибулю, моркву і гриби до готовності. Посоліть за смаком. Дайте начинці трохи охолонути. Розгорніть корж і розкладіть по його поверхні начинку, залишивши краї вільними. Посипте краю коржа натертим сиром. Поверніть корж в компактний рулет. Помістіть рулет на вистелений пергаментом деко «швом» вниз. Посипте його поверхню сиром, що залишився, а кінці змастіть майонезом.

Випікайте рулет 5-7 хвилин в розігрітій до 180 ° C духовці. Коли рулет повністю охолоне, розрізати його на шматочки і подавайте до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий