Один з найсмачніших рецептів з кабачків. Соковита і смачна піца всього за 25 хвилин

Закуски

Інгредієнти:

  • Кабачки – 400-450 г
  • Сіль – ½ ч.л.
  • Борошно – 4-5 ст.л. з гіркою
  • Яйце – 1 шт.
  • Сметана – 1 ст.л.
  • Помідор – 1 шт.
  • Ковбаса (шинка, м’ясо, фарш) – 80 г
  • Цибуля – 1/3 шт.
  • Сир – 80 г
  • Базилік – 1 гілочка
  • Часник – 1 зубчик

Процес приготування:

Кабачки натерти на тертці, посолити і перемішати. Залишити на 5 хвилин, щоб вони пустили сік.

Кабачки добре віджати, додати яйце, сметану і борошно.

Викласти кабачкове тісто на сковороду, змащену олією, обсмажити 10 хвилин під закритою кришкою на середньому вогні.

Ковбасу і помідор нарізати кільцями. Сир натерти. Часник і базилік подрібнити.

Перевернути кабачковий млинець, викласти часник з базиліком, зверху половину сиру, далі ковбасу і помідори, і зверху половину сиру. Далі можна продовжити приготування на сковороді. Налийте трохи води під кабачкову основу і накрийте кришкою. Завдяки пару, який утворюється, сир швидше розплавиться.

Або можна перекласти запіканку на деко і запекти в духовці 5-10 хвилин до рум’яності.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий