Незвичайна закуска в пластиковій пляшці. Беру ковбасу, яйця і кефір: рецепт

Закуски

Варто визнати, що окрошка вважається одним з найвідоміших страв. Примітно, що з цієї страви можна приготувати ковбасу. Якщо ви любите створювати незвичайні страви, скористайтеся рецептом, який представлений в даній статті.

Перелік використовуваних інгредієнтів. Про склад закуски

Для приготування вам знадобиться:

  • 45 г желатину.
  • 100 мл води.
  • 200 мл кефіру і ковбаси. Їх можна також замінити м’ясом і ряжанкою.
  • Чотири курячих яйця. Їх вам потрібно буде зварити.
  • Трохи зелені, солі і перцю. Ці продукти додавайте до смаку.

На відміну від класичного сальтисону, готуючи цю страву, я не використовую картопля і огірки.

Підготовляю продукти

Цю страву я роблю в пляшці наступним чином. В першу чергу в миску всипав желатин, заливаю водою і ретельно перемішую, щоб продукція не бралася грудками. Далі на обробній дошці нарізаю на дрібні кубики ковбасу, яйця і цибулю. Потім шаткую зелень. Ви можете також зробити сальтисон ароматні, додавши в ємність зубчик часнику.

Змішую з желатином і займаюся спеціями

На даному етапі желатин розтоплюю на водяній бані або в мікрохвильовій печі. В окрему каструлю вливаю кефір і збагачую його за смаком сіллю і спеціями. Наприклад, гірчицею (однієї маленької ложкою) і половиною ложки солі. Далі вміст ємності змішую з розтопленим желатином.

Роблю форму для ковбаси

Для цієї мети краще всього підійде звичайна пластикова пляшка зі зрізаним горлечком. У цю тару пересипаю продуктову масу з овочів, струшуючи для рівномірного розподілу шматочків. Потім вливаю в пляшку суміш з желатину і кефіру. Важливо, щоб в пляшці не залишалося незаповнених ділянок.

Завершальний етап

Тепер заготівля повинна настоятися. Верхню частину пляшки обертають, використовуючи харчову плівку. Ставлю пляшку в холодильник на чотири години. Після закінчення цього часу перевіряю, наскільки застигло вміст тари. Пляшку акуратно розрізаю і дістаю закуску.

Тепер її залишається нарізати на порційні шматочки і подати на стіл.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий