Мокко з молоком і мандаринами

Мокко з молоком і мандаринами - рецепт приготування Напої

Мокко — кажуть в Новому Світі, в Європі це — моккачіно. Відомий кавовий напій, придуманий в Америці, що є різновидом латте (кава з молоком) з додаванням шоколаду.

СКЛАДОВІ:

  • мандарини — 3 шт.
  • молоко — 2 склянки
  • какао-порошок — 1/3 склянки
  • вершки 38% (35-40%) — 1/3 склянки
  • цукор — 1/3 склянки
  • кава мелена — 1 ст.л.
  • кориця — 1/2 ч.л.
  • мускатний горіх мелений — 1/3 ч.л.

Приготування:

В молоко додати какао-порошок, цукровий пісок і мелену каву. Всипати корицю і тертий мускатний горіх. Додати сік від трьох мандаринів. Суміш нагріти, помішуючи, не кип’ятити.

Прогрівати протягом 6 хвилин. Викласти в келихи лід, вилити отриманий кави, додати вершки. Прикрасити мокко з молоком очищеними мандариновими часточками.
ПОРАДА У напій можна додати апельсинову цедру, коньяк.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий