Інгредієнти
Вам знадобиться:
- 600 г моркви;
- 3-4 зубки часнику;
- 2 кавові ложки солі (без гірки);
- за бажанням, перць;
- 300 г сиру твердого;
- 5 яєць;
- 4 десертні ложки майонезу;
- 10 г масла вершкового;
- 4 десертні ложки олії.
Поетапне приготування
Дрібно натерти моркву.
Протушити 15 хвилин на суміші олії.
Охолодити, додати жовтки, перець, перемішати.
Білки збити з сіллю до стійкої піни (5 хвилин).
З’єднати з морквою в два прийоми.
Морквяну масу налити на деко, застелене пергаментом (змастити маслом).
Розрівняти і запікати при 180 градусах 15 хвилин.
Натертий сир і часник заправити майонезом і розподілити по готовій основі.
Згорнути рулетом.
Обернути пергаментом і винести на холод на 1 годину. Нарізати і подавати до столу.