Мінімум зусиль, максимум смаку — святковий рулет з моркви, часнику і сиру

Закуски

Інгредієнти

Вам знадобиться:

  • 600 г моркви;
  • 3-4 зубки часнику;
  • 2 кавові ложки солі (без гірки);
  • за бажанням, перць;
  • 300 г сиру твердого;
  • 5 яєць;
  • 4 десертні ложки майонезу;
  • 10 г масла вершкового;
  • 4 десертні ложки олії.

Поетапне приготування

Дрібно натерти моркву.

Протушити 15 хвилин на суміші олії.

Охолодити, додати жовтки, перець, перемішати.

Білки збити з сіллю до стійкої піни (5 хвилин).

З’єднати з морквою в два прийоми.

Морквяну масу налити на деко, застелене пергаментом (змастити маслом).

Розрівняти і запікати при 180 градусах 15 хвилин.

Натертий сир і часник заправити майонезом і розподілити по готовій основі.

Згорнути рулетом.

Обернути пергаментом і винести на холод на 1 годину. Нарізати і подавати до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий