Марила цим рецептів закуски з баклажанів з минулого року. Готується на сковороді на раз-два

Закуски

Закуска з адигейського сиру і баклажан виходить дуже оригінальною, пікантною і ароматною. Просто спробуйте її приготувати і я думаю, що ви часто будете пригощати свою родину цією стравою.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • цибуля і морква по 1 шт;
  • солодкий перець і баклажан по 1 шт;
  • сир адигейський і твердий;
  • сіль і перець;
  • трохи води;
  • зелень.

Процес приготування

Цибулю ріжемо кубиком, морква натираємо на тертці і тушкуємо на соняшниковій олії нерафінованій.

Перець і баклажан ріжемо кубиком і додаємо до цибулі і моркви, перемішуємо і обсмажуємо.

Солимо, перчимо, вливаємо трохи води, щоб маса не була сухуватою і тушкуємо кілька хвилин.

Порада: ви можете ще додати різні спеції для овочів, нарізану зелень.

Охолоджуємо овочі і перетираємо виделкою або блендером.

Сири також можна подрібнити блендером або натерти на середній тертці.

Змішуємо овочеву масу з сирною в пропорції 1 до 1 і викладаємо в ємність з кришкою. Зберігаємо в холодильнику

Така закуска просто намазується на хліб, її можна ще використовувати як начинку для овочевих і м’ясних рулетів, для торта з печінки. За смаком ви також можете ще додати і тертий часник. Якщо ви готуєте святкові бутерброди, можна їх прикрасити гілочками зелені, кружечками помідорів, огірків.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий