Крабовий салат з кукурудзою, рисом і шинкою

Крабовий салат з кукурудзою - рецепт приготування Салати з риби та морепродуктів

Інгредієнти для його приготування завжди є під рукою, а якщо немає під рукою, то вони вже точно продаються в будь-якому магазині — це крабові палички, кукурудза, яйця і трохи сезонної цибулі, або ріпчастої, або зеленої.

ІНГРЕДІЄНТИ:

  • кукурудза консервована — 200 г
  • крабові палички — 100 г
  • шинка — 100 г
  • рис округлений (відвареної) — 100 г
  • яйця курячі — 3 шт.
  • майонез — 4 ст.л.
  • сметана — 2 ст.л.
  • зелень (цибуля, кріп або петрушка) за смаком
  • сіль за смаком

Приготування:

Рис відварити до готовності у підсоленій воді. Яйця теж відварити. Шинку, яйця і крабові палички порізати кубиками. Зелень дрібно покришити. Всі інгредієнти скласти в один великий салатник.

До всіх інгредієнтів додати спеції, досить 0,5 чайної ложки, у мене була суміш абхазьких приправ. Салат підсолити і заправити сумішшю майонезу зі сметаною.

ПОРАДА. Цей салат можна готувати по-своєму. Ось наприклад, мій син обожнює цей салат, якщо в нього додані крабові чіпси, мені подобається крабовий салат зі свіжим огірком, а чоловікові якщо в ньому є крім крабових паличок ще й м’ясо, наприклад карбонат або шинка.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий