Качан капусти і 1 буряк. Дуже смачна капуста по-корейськи

Закуски

Капуста швидкого приготування. За рахунок буряка, пелюстки виходять красивого рожевого кольору. Така пікантна закуска відмінно підходить до різних страв.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • капуста, 700 – 800 г;
  • буряк, 1 шт;
  • часник, 3 – 4 зубчики;
  • цукор, 4 ч.л;
  • сіль, 1 ч.л;
  • коріандр, 2 ч.л;
  • гострий перець, 0.5 ч.л;
  • оцет 70%, 1.5 ч.л;
  • олія, 40 мл.

Процес приготування

Капусту ріжемо великими пелюстками.

Викладаємо в ємність і тремо буряк на тертці для корейської моркви.

Перемішуємо. Солимо і ще раз перемішуємо.

Накриваємо плівкою і залишаємо на 1.5 години.

Додаємо цукор, коріандр, гострий перець, оцет, часник, пропущений через прес.

Наливаємо прямо на спеції нагріту олію,

Перемішуємо і накриваємо кришкою ємність. Ставимо на ніч в холодильник.

Виймаємо з холодильника, перемішуємо і подаємо до столу до самих різних гарнірів і іншим закусок.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий