Йому немає рівних! Смачний салат на святковий стіл від якого всі будуть в захваті

М'ясні салати

Салат будемо робити з найпростіших і звичайних продуктів. Але виходить він настільки смачним, що мої друзі, завжди вишукують його на столі першим і завжди з’їдають без залишку.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • м’ясо відварне, 250 г;
  • яйця варені, 6 шт;
  • сир, 130 г;
  • цибуля, 1 шт;
  • часник, 2 зубчики;
  • майонез, сіль, перець, олія рослинна.

Для маринаду цибулі необхідно:

  • оцет яблучний, 50 мл;
  • вода, 120 мл;
  • сіль і цукор по 0.5 ч.л.

Процес приготування

Цибулю ріжемо тонкими четвертинками і маринуємо в маринаді, який робимо, змішавши всі перераховані в рецепті інгредієнти. Залишаємо на 30 — 60 хвилин.

М’ясо беріть будь-яке, мені подобається свинина і тому я беру її. Відварюю її в підсоленій воді з різними спеціями. Охолоджуємо.

М’ясо ріжемо соломкою і обсмажуємо до рум’яності на соняшниковій олії.

Салат формуємо на тарілці, можна ще скористатися кільцем, тоді він вийде акуратним і красивим.

Перший шар — м’ясо.

Другий шар — цибуля і сіточка майонезу.

Яйця розрізаємо на дві частини і виймаємо жовтки.

Жовтки подрібнюємо виделкою, змішуємо з пропущеним через прес часником і майонезом — 2 ложки.

Фаршируємо жовтковою масою половинки білка і викладаємо по поверхні салату.

Змащуємо майонезом і обсипаємо салат тертим на дрібній тертці сиром.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий