Експрес-булочки з готового листкового тіста з сиром, брокколі і лососем: швидко готую за раз 20 штук

Другі страви з риби

Солодкі листкові булочки з сиром, напевно, нікого не залишають байдужими. Але не менш смачні такі булочки виходять і солоні. Пропонуємо вам приготувати їх з копченим лососем і броколі. Часу на них піде зовсім небагато. Із запропонованого кількості компонентів вийде двадцять булочок.

Необхідні продукти

Для приготування сирних експрес-булочок з лососем і броколі вам знадобиться:

  • листкове покупне тісто — 400 грамів;
  • сир — 200 грамів;
  • вершки — дві-три столові ложки (якщо сир виявиться дуже густим);
  • подрібнену зелену цибулю — одна жменя;
  • редиска — три-чотири штуки (за бажанням);
  • копчений або солоний лосось — 100 грамів (можете замість риби взяти ковбасу);
  • сіль — невелика щіпка (якщо лосось досить солоний, то сіль можна опустити);
  • відварена броколі — кілька суцвіть;
  • картопляний крохмаль — одна чайна ложка з гіркою;
  • яйце — одне невелике.

Як приготувати

Спочатку приготуйте сирну начинку. Для цього в миску викладіть сир. При необхідності перемішайте його з вершками. Якщо риба не дуже солона, можете сир посолити. Редиску (за бажанням) дрібно наріжте, зелена цибуля подрібніть. Додайте в миску з сиром редиску і цибулю і картопляний крохмаль, добре перемішайте. Сирну начинку поки відправите в холодильник.

На робочу поверхню покладіть лист пергаменту. Розкладіть на ньому листкове тісто. По поверхні тесту рівномірно розподіліть сирну начинку.

Рибу і броколі наріжте невеликими шматочками. На сир покладіть спочатку шматочки лосося.

Зверху викладіть шматочки броколі. Поверніть в рулет.

Відправите його хвилин на десять-п’ятнадцять в холодильник.

Поки розігрійте духовку до 200 градусів.

На деко покладіть лист пергаменту. Рулет наріжте на невеликі шматочки, викладіть їх на деко і змастіть збитим яйцем.

Відправите булочки в духовку приблизно на 15-20 хвилин або до готовності.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий