Дуже смачні сирні палички: рецепт виручає, коли ввечері чекаю компанію друзів

Закуски

Сирні скибочки обмотую тістом і смажу у фритюрі. Виходить дуже ситна і смачна закуска, яка готується дуже просто і швидко. Тягучий сир в поєднанні з хрустким тістом — неймовірна комбінація! За бажанням ви можете вмочати палички в кетчуп або ваш улюблений соус.

Список інгредієнтів

  • Дві склянки борошна.
  • Третину склянки молока.
  • Дві чайні ложки пекарського порошку.
  • 60 грамів охолодженого вершкового масла.
  • Половина чайної ложки солі.
  • Одна чайна ложка цукру-піску.
  • 20 довгих скибочок сиру.
  • У рецепті можна використовувати будь-який твердий сир.
  • Соняшникова олія.

Етапи приготування

У мисці з’єднайте борошно, пекарський порошок, сіль і цукор-пісок. Покладіть нарізане шматочками масло і розітріть його з сухою сумішшю. Додайте яйце.

Замісити тісто. Воно повинно вийти дуже м’яким і еластичним.

Перекладіть тісто на кухонну поверхню і розкачати в тонкий прямокутник.

Потім складіть тісто конвертиком, знову розкачайте і знову складіть конвертиком.

Відправите в холодильник на півгодини. Тісто для сирних паличок готове.

Сир наріжте довгими і товстими скибочками.

Охолоджене тісто знову розкачайте в прямокутник і наріжте довгими смужками шириною 2 см. У вас повинно вийти 20 смужок.

Оберніть кожен шматочок сиру смужкою з тіста. Щоб смужка добре пристала до сиру, її попередньо можна змастити водою.

У каструлі нагрійте соняшникову олію. Обсмажте в ньому сирні палички до золотистої скоринки. На це зазвичай іде 4-5 хвилин.

Витягніть їх з олії і подавайте відразу ж.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий