Часто до свят готую торт з оселедця: таку закуску завжди з’їдають в першу чергу

Часто до свят готую торт з оселедця - рецепт приготування Салати з риби та морепродуктів

Мені подобається іноді балувати своїх рідних і близьких різними смачними стравами. Особливо мені вдається здивувати їх в святкові дні, коли столи переповнені моїми кулінарними шедеврами. Але центральним елементом завжди залишається торт з оселедця.

Список необхідних інгредієнтів

Для того щоб приготувати страву, нам буде потрібно підготувати певні компоненти. Ось список того, що нам знадобиться:

  • одна упаковка вафельних коржів;
  • одна оселедець;
  • 100 грамів твердого сиру;
  • три середні моркви;
  • три великих курячих яйця;
  • 500 грам майонезу;
  • червона ікра і зелень (за бажанням).

Покроковий рецепт приготування

1. Для початку необхідно відварити яйця і моркву.
2. Очищаємо оселедець. Намагаємося максимально позбавитися від всіх кісток. Промиваємо гарненько, а потім розрізаємо кубиками.
3. А тепер приступаємо до приготування самого торта. Для початку наносимо на сервировочную велику тарілку шар майонезу, зверху кладемо вафельний корж. Знову змащуємо майонезом. Викладіть рівномірним шаром половину оселедця, зверху знову майонез, потім покладіть одні вафельний корж. Змастіть корж майонезом. Розкладіть рівним шаром натерту на крупній тертці варену моркву. Зверху знову кладемо корж, потім майонез, а в самому кінці — натерті на крупній тертці яйця.

4. Повторюємо всі попередні шари, починаючи від оселедця.

5. Прикрасите ваше вишукану страву червоною ікрою, якщо ви вирішили приготувати його на чергове свято. Ікра вигідно підкреслить смак цієї оригінальної закуски. Не забудьте і про зелень для контрасту і для свіжості.

Торт обов’язково повинен настоятися ніч. Тільки на наступний день ви можете сміливо його розрізати на кубики і подавати на стіл або ж кожному викласти на тарілку сервіровки.

Деякі мої знайомі замість морквини використовують або варений буряк або ж відварну картоплю. Я пробувала, і виходить також дуже смачно.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий