Шалено смачні і ніжні рулетики, які ідеально підійдуть на будь-яке застілля.
Інгредієнти:
- Баклажан — 1 шт.
- Сир — 100 г
- Яйця — 2 шт.
- Часник — 2 зубчики
- Майонез за смаком
- Соняшникова олія
- Сіль — 0,5 ч. л.
Спосіб приготування
1. Для начинки натираємо сир, яйця, часник на дрібній тертці, заправляємо майонезом і добре перемішуємо. За бажанням можна трохи посолити.
2. Баклажан миємо, відрізаємо плодоніжки.
3. Нарізаємо баклажан на тонкі пластинки (2-3 мм).
4. Перекладаємо пластинки баклажана в миску, посипаємо сіллю і залишаємо на 10 хвилин, щоб позбутися від гіркоти.
5. Наливаємо воду і промиваємо нарізаний баклажан, трохи віджимаємо.
6. Виливаємо олію (2-3 ст. л.) на баклажан і перемішуємо руками.
7. Обсмажуємо пластинки з двох сторін по 3 хвилини на сухій, добре розігрітій сковороді. Охолоджуємо під кришкою вони стануть м’якими.
8. На баклажанну пластинку викладаємо начинку і акуратно згортаємо рулетики.
9. Відправляємо в холодильник на пару годин для просочення.
Насолоджуємося! Смачного.