Баклажанові рулетики «по-королівськи» з начинкою

Закуски

Шалено смачні і ніжні рулетики, які ідеально підійдуть на будь-яке застілля.

Інгредієнти:

  • Баклажан — 1 шт.
  • Сир — 100 г
  • Яйця — 2 шт.
  • Часник — 2 зубчики
  • Майонез за смаком
  • Соняшникова олія
  • Сіль — 0,5 ч. л.

Спосіб приготування

1. Для начинки натираємо сир, яйця, часник на дрібній тертці, заправляємо майонезом і добре перемішуємо. За бажанням можна трохи посолити.

2. Баклажан миємо, відрізаємо плодоніжки.

3. Нарізаємо баклажан на тонкі пластинки (2-3 мм).

4. Перекладаємо пластинки баклажана в миску, посипаємо сіллю і залишаємо на 10 хвилин, щоб позбутися від гіркоти.

5. Наливаємо воду і промиваємо нарізаний баклажан, трохи віджимаємо.

6. Виливаємо олію (2-3 ст. л.) на баклажан і перемішуємо руками.

7. Обсмажуємо пластинки з двох сторін по 3 хвилини на сухій, добре розігрітій сковороді. Охолоджуємо під кришкою вони стануть м’якими.

8. На баклажанну пластинку викладаємо начинку і акуратно згортаємо рулетики.

9. Відправляємо в холодильник на пару годин для просочення.
Насолоджуємося! Смачного.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий