Багатошаровий салат з куркою, маринованим перцем і кукурудзою

Багатошаровий салат з куркою - рецепт приготування Салати з куркою

Він виглядає яскраво на будь-якому столі, виходить салат смачним, а за умови заздалегідь підготовлених продуктів, на його приготування ви витратите всього 15 хвилин.

СКЛАДОВІ:

  • куряче філе — 400 г
  • перець болгарський маринований — 200 г
  • майонез — 150 г
  • кукурудза консервована — 1 банка
  • рис — 5 ст.л.
  • зелень петрушки — 3 гілочки
  • перець чорний мелений — 15 г
  • сіль — 15 г

Приготування:

Салат збираємо в кулінарному кільці, встановивши його на тарілку. Змащуємо майонезом дно і боки форми.

Нижній шар — варений рис, посипаємо чорним меленим перцем і змащуємо майонезом.

Другий шар — маринований перець звільняємо від маринаду і подрібнюємо.

Наступний шар — подрібнене куряче філе. Посипаємо шар чорним меленим перцем і змащуємо майонезом.

Останнім шаром викладаємо кукурудзу, і змащуємо майонезом.

Для прикраси використовуємо зелень і кукурудзу. Усім смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий