Він виглядає яскраво на будь-якому столі, виходить салат смачним, а за умови заздалегідь підготовлених продуктів, на його приготування ви витратите всього 15 хвилин.
СКЛАДОВІ:
- куряче філе — 400 г
- перець болгарський маринований — 200 г
- майонез — 150 г
- кукурудза консервована — 1 банка
- рис — 5 ст.л.
- зелень петрушки — 3 гілочки
- перець чорний мелений — 15 г
- сіль — 15 г
Приготування:
Салат збираємо в кулінарному кільці, встановивши його на тарілку. Змащуємо майонезом дно і боки форми.
Нижній шар — варений рис, посипаємо чорним меленим перцем і змащуємо майонезом.
Другий шар — маринований перець звільняємо від маринаду і подрібнюємо.
Наступний шар — подрібнене куряче філе. Посипаємо шар чорним меленим перцем і змащуємо майонезом.
Останнім шаром викладаємо кукурудзу, і змащуємо майонезом.
Для прикраси використовуємо зелень і кукурудзу. Усім смачного!