Мені дуже подобається готувати і радувати своїх домашніх новими смачними стравами. Серед багатьох рецептів приготування голубців я віддаю перевагу саме цьому. Їм хочу поділитися з вами в цій статті.
Склад
Для приготування начинки вам знадобиться наступне:
- Картопля (один кілограм).
- Оливкова олія.
- Його беру п’ять великих ложок.
- Одна головка ріпчастої цибулі.
- Твердий сир (150 г).
- Ви можете використовувати будь-який вподобаний вам сорт.
- Крім того, запасіться пармезаном.
- У натертому вигляді його вистачить двох столових ложок.
- Трохи солі, чорного меленого перцю і зеленої петрушки.
Крім того, вам потрібна буде пекінська капуста (800 г).
Перший крок: підготовчий
Спочатку відокремлюю листя капусти. Їх визначаю в миску, туди ж вливаю гарячу воду і кладу кришку. Через п’ятнадцять хвилин листя стануть м’якше. Тепер їх можна витягати з миски і відкладати в сторону остигати. Потім за допомогою ножа акуратно зрізаю товсті білі ребра біля основи.
Другий крок: роблю начинку
Нарізану на шматочки картоплю кладу в підсолену воду і варю до повної готовності, після чого розминають. Приготоване пюре доповнюю обсмаженою в оливковій олії нарізаною ріпчастою цибулею, а потім тертим сиром, подрібненою петрушкою і меленим чорним перцем. Далі потрібно все перемішати.
Третій крок: роблю заготовки
У підстави кожного листа кладу по дві великі ложки приготованої начинки. Потім скачують його у вигляді рулету, загнув краю всередину.
Завершальний етап: обсмажую
Готую в духовці. Деко змащую оливковою олією і посипаю панірувальними сухарями. Потім розкладаю заготівлі, пензликом наношу на них масло, посипаю сухарями, тертим пармезаном і ставлю в духовку. При 200-градусному температурному режимі запікаю двадцять хвилин.