Зробила голубці з незвичайною начинкою і запекла в духовці

Овочеві другі страви

Мені дуже подобається готувати і радувати своїх домашніх новими смачними стравами. Серед багатьох рецептів приготування голубців я віддаю перевагу саме цьому. Їм хочу поділитися з вами в цій статті.

Склад

Для приготування начинки вам знадобиться наступне:

  • Картопля (один кілограм).
  • Оливкова олія.
  • Його беру п’ять великих ложок.
  • Одна головка ріпчастої цибулі.
  • Твердий сир (150 г).
  • Ви можете використовувати будь-який вподобаний вам сорт.
  • Крім того, запасіться пармезаном.
  • У натертому вигляді його вистачить двох столових ложок.
  • Трохи солі, чорного меленого перцю і зеленої петрушки.

Крім того, вам потрібна буде пекінська капуста (800 г).

Перший крок: підготовчий

Спочатку відокремлюю листя капусти. Їх визначаю в миску, туди ж вливаю гарячу воду і кладу кришку. Через п’ятнадцять хвилин листя стануть м’якше. Тепер їх можна витягати з миски і відкладати в сторону остигати. Потім за допомогою ножа акуратно зрізаю товсті білі ребра біля основи.

Другий крок: роблю начинку

Нарізану на шматочки картоплю кладу в підсолену воду і варю до повної готовності, після чого розминають. Приготоване пюре доповнюю обсмаженою в оливковій олії нарізаною ріпчастою цибулею, а потім тертим сиром, подрібненою петрушкою і меленим чорним перцем. Далі потрібно все перемішати.

Третій крок: роблю заготовки

У підстави кожного листа кладу по дві великі ложки приготованої начинки. Потім скачують його у вигляді рулету, загнув краю всередину.

Завершальний етап: обсмажую

Готую в духовці. Деко змащую оливковою олією і посипаю панірувальними сухарями. Потім розкладаю заготівлі, пензликом наношу на них масло, посипаю сухарями, тертим пармезаном і ставлю в духовку. При 200-градусному температурному режимі запікаю двадцять хвилин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий