З гарбуза готую смачні стейки: їх їдять навіть ті, хто не любить цей овоч

Овочеві другі страви

Гарбуз — овоч корисний і дуже смачний. Якщо, звичайно, знати, як його правильно приготувати. Я довго не знала, наприклад, як привчити своїх дітей до нього. Вони відмовлялися і від печеного овочах, і від гарбузової каші. Але вихід із ситуації знайшовся. Я готую пікантні апетитні стейки з гарбуза, і хлопці уплітають їх за обидві щоки. Ділюся своїм рецептом.

Просто і швидко і, головне, не шкідливо!

Що вам знадобиться для приготування таких стейків? На кілограмовий гарбуз мені необхідно по одній чайній ложці сушеного часнику, паприки і коріандру, сіль і чорний мелений перець за смаком, оливкова олія для спецій, будь-яке олію. для смаження і пшеничне борошно для панірування. Для початку додайте в оливкову олію підготовлені спеції і сіль. Ретельно все перемішайте. Гарбуз очистите. Наріжте тонкими скибочками. Натріть сумішшю масла і спецій.

Покладіть скибочки гарбуза в окрему ємність. Вони повинні маринуватися близько півгодини. Поставите сковороду на вогонь і налите олію. Як тільки воно добре нагріється, обваляйте гарбуз в борошні і викладіть в олію. Обсмажте з двох сторін до появи рум’яної скоринки.

От і все! Гарбузове стейки готові! Можете викладати їх на блюдо і подавати на стіл. Ваші рідні і близькі залишаться задоволені. Смачного!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий