Вже багато років поспіль готую млинці на воді: не в цілях економії, просто так вони смачніші

Вже багато років поспіль готую млинці на воді - рецепт приготування Млинці та оладки

Млинці на воді — це дуже смачно і не так калорійно. Після того як я познайомилася з цим рецептом, я використовую тільки його. Перевага цього виду випічки в тому, що млинці виходять еластичними, в них легко можна загорнути будь-які начинки — від солодких до м’ясних.

Приготування за рецептом

Щоб приготувати смачні млинці, потрібно взяти такі інгредієнти:

  • Чотири яйця.
  • Літр води.
  • Пару столових ложок олії.
  • 25 грам борошна.
  • Може трохи більше, потрібно орієнтуватися на консистенцію тіста.
  • Чайну ложку соди, обов’язково погасити оцтом.
  • Щіпку солі.

Спочатку в ємність для замішування тіста потрібно вилити воду, додати яйця і злегка збити все. Додають соду з оцтом, дрібку солі і олію. Все ретельно з’єднують, найкраще використовуючи міксер.

Тепер можна додати борошно, розміщувати всі інгредієнти, щоб не було грудочок. Тісто готове. Щоб млинці були по-справжньому смачними, краще залишити ємність із заготівлею ще на двадцять хвилин, накривши її кришкою або просто тарілкою.

Готове тісто виходить в міру рідким, як на звичні млинці на молоці. Сковороду потрібно добре розігріти, в перший раз можна змастити її олією. Кожен млинець обсмажують з двох сторін, до рум’яного кольору. Подавати можна з будь-якими начинками. Навіть остиглі вони не втрачають смак.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий