Вершково-апельсиновий тортик з шоколадним печивом подобається всім, хто його пробує

Торти

Святкові десерти повинні бути не тільки дуже смачними, а й оригінальними за зовнішнім виглядом. Вершковоапельсиновий торт з шоколадним печивом підкорить серця не тільки ваших близьких, а й гостей. А готується він дуже швидко, і його не потрібно випікати.

Нам знадобиться

  • Желе — два пакета. Вони повинні бути прозорого кольору.
  • Вода — близько двох склянок. Слід брати кип’яток.
  • Вершки — чотири склянки або приблизно близько літра. Жирність найкраще брати не менше 30%.

Додатково:

  • Печиво «Орео» — 15-20 штук.
  • Желе помаранчеве — 2 штуки.
  • Кип’яток — 700 мл або приблизно три склянки.
  • Печиво з вмістом какао — одна пачка.

Рецепт приготування

Беремо форму для випічки і застеляємо її пергаментним папером. Кип’ятимо один стакан води. Потім розчиняємо в ньому один пакет прозорого желе. Ретельно перемішуємо. Прибираємо остигати.

Половину кількості вершків ретельно збиваємо міксером, а потім поступово вливаємо тепле желе. Викладаємо на дно форми печиво. Зверху вершковий крем.

Прибираємо форму в холодне місце на пару годин. Готуємо апельсинове желе. У киплячу воду додаємо порошок. Ретельно перемішуємо. Прибираємо до охолодження. Дістаємо печиво і викладаємо апельсинове желе.

Тепер будемо знову готувати кремову масу. Ставимо кип’ятити воду в кількості однієї склянки. Додаємо в кип’яток одне прозоре желе. Ретельно перемішуємо. Прибираємо остигати.

Частину, що залишилася вершків ретельно збиваємо міксером. Поступово додаємо до них прозоре желе. Акуратно перемішуємо. На апельсинове желе викладаємо кремову масу. Розрівнюємо столовою ложкою.

Зверху по всій поверхні викладаємо печиво «Орео«.

Прибираємо в холодильник на кілька годин. Дістаємо і гострим ножом розрізаємо на порційні шматки.

Подаємо до столу. Наші мінітортики виглядають так спокусливо, що хочеться взяти додаткову порцію.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий