Торт «Весела галявина» прикрасить собою будь-яке дитяче свято

Торти

Торт «Весела галявина« ідеальний для дитячого свята. Він порадує дітлахів не тільки своїм гарним зовнішнім виглядом, але і смаковими якостями. Це креативний і яскравий десерт. Насичене забарвлення досягається за рахунок використання натуральних продуктів. У статті я поділюся рецептом красивого торта для дітей.

Інгредієнти

Для приготування зеленого бісквітного тіста вам знадобляться наступні продукти:

  • заморожений шпинат — пара склянок;
  • цукровий пісок — 1 ¼ склянки;
  • яйця — 4 штуки;
  • борошно — 2,5 склянки;
  • борошно дрібного помелу — 1,5 склянки;
  • розпушувач — 3 чайні ложки;
  • соняшникова олія — 1,5 склянки.

Для приготування крему підготуйте наступні інгредієнти:

  • полуничне і персикове желе — по 1 пакетику кожного виду продукту;
  • кип’яток — пара склянок;
  • жирні вершки і сметана жирністю 18% — по 1,5 склянки;
  • цукрова пудра — 4 столові ложки;
  • желатин — 4 чайні ложки.

Для оформлення торта вам знадобиться 1,5 склянки арахісу в різнобарвною шоколадної глазурі. Підготуйте також міксер, пергаментний папір і форму для випікання розміром 25 × 36 см.

Готуємо тісто

Розморозьте шпинат і готуйте його на паровій бані 4-5 хвилин. Розбийте яйця в чашу міксера і додайте цукровий пісок. Збивайте масу до пухнастого стану.

Пропустіть борошно і розпушувач через сито. Насипте суху суміш в загальну масу. Влийте олію тонкою цівкою, а потім замісіть тісто.

Киньте в масу шпинат. Перемішайте продукти так, щоб у вас вийшло тісто зеленуватого кольору. Викладіть його на деко з пергаментним папером.

Розігрійте духовку до 170 ° С. Випікайте 40 хвилин. Коли бісквітний пиріг охолоне, зріжте з нього верхню частину і відкладіть в сторону.

Робимо кремову масу

Наповніть 2 склянки кип’ятком. В одному з них розчиніть полуничне желе, а в іншому персикове. Вилийте отримані розчини в 2 миски. Дочекайтеся, коли обидва види желе застигнуть. Поріжте продукт кубиками.

Налийте третину склянки кип’ятку. Розчиніть в ньому желатин. Збийте холодну сметану і цукровий пісок за допомогою міксера. Під час збивання поступово додайте вершки, а потім вливайте тонкою цівкою желатинову масу.

Додайте в крем кубики персикового і полуничного желе. Перемішайте масу ложкою, щоб інгредієнти рівномірно розподілилися. Покладіть крем на бісквіт і розрівняйте.

Охолоджуємо і оформляємо десерт

Розкришіть зрізану зелену верхівку торта. Посипте її на крем. Поставте десерт в холодильник на 4-5 годин.

Дістаньте десерт з холодильника і прикрасьте поверхню виробу різнобарвним арахісом в шоколаді. Поріжте його на квадратні шматочки.

Подавайте на стіл з чашкою чаю або какао.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий