Торт «Сніжок»: швидкий в приготуванні, красивий і смачний десерт

Торти

Іноді хочеться побалувати своїх близьких домашнім тортом, але не завжди вистачає часу на його приготування. Однак багато торів можна приготувати досить швидко, до таких рецептів відноситься торт «Сніжок«. Смачний експресторт, який можна приготувати всього за десятьп’ятнадцять хвилин, ідеально підійде для зайнятих людей.

Складові

  • 660 мл 30% -х вершків;
  • 500 г сиру маскарпоне;
  • 2 столові ложки цукрової пудри;
  • 300 г листкового печива;
  • 500 г драже зі смаком вершків.

Також вам знадобиться форма розміром 24 × 28 см.

Як приготувати торт «Сніжок«

Збийте добре вершки з цукровою пудрою. Потім вмішати в масу сир маскарпоне невеликими порціями. Перед збивання маскарпоне і вершки повинні бути холодними. Вершки і доданий в них сир не слід збивати занадто довго і на високій швидкості міксера, оскільки вершки розшаровуються.

На дно дека, покритого пергаментним папером, викладіть шар листкового печива.

Рівномірно розподіліть на нього половину крему. Потім викладіть ще один шар печива і покрийте його кремом.

Прикрасьте верх десерту драже зі смаком вершків. Поставите десерт в холодильник мінімум на 3 години. Такий десерт порадує і рідних, і гостей.

Вишуканий торт з вершковим сиром маскарпоне, безумовно, ніжніший на смак і набагато легший, ніж наполеон з заварного крему з маслом.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий