«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Торти

Всі любителі шоколаду будуть у захваті від цього торта «Снікерс». Тим більше, його приготування не забере багато часу і сил.

Інгредієнти:

  • печиво — 270 г;
  • чорний шоколад — 100 г;
  • вершкове масло — 50 г;
  • молоко — 50 мл;
  • смажений арахіс — 250 г;
  • згущене молоко для крему — 380 г;
  • масло для крему — 100 г;
  • шоколад для глазурі — 100 г;
  • молоко — 50 мл;
  • вершкове масло для глазурі — 50 г.

Приготування:

Збиваємо додаємо масло, вводимо в нього всю згущене молоко.

Арахіс висипаємо в отриманий крем і перемішуємо.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Подрібнюємо печиво до стану крихти. Можна зробити це за допомогою міксера, блендера, а можна старим «дідівським» способом — покласти печиво в мішок і відбити його. Чим дрібніше вийде фракція, тим ніжнішим буде сам торт.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

З’єднуємо для крему молоко з вершковим маслом, підігріваємо до 90 градусів в мікрохвильовій печі. Розламуємо шоколадку і занурюємо шматочки в гарячу суміш з молока з маслом. Перемішуємо, добиваємося того, щоб весь шоколад розтанув.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Одержаний шоколадний крем змішуємо з крихтою з печива.

Перемішуємо масу до однорідного стану. Вийшла досить міцна і пластична суміш, з якої зручно «ліпити» коржі.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

У форму, застелену харчовою плівкою, викладаємо нижній шар з пісочної крихтою — половину від усієї маси, утрамбовуємо її, щоб шар був щільним.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Поверх цього шару викладаємо арахісовий крем, половину від усієї кількості.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Дублюємо обидва шари: корж з печива і арахісовий крем. Прибираємо в холодильник торт, щоб шари схопилися. Масло з молоком, розігріте до 90 градусів, відправляємо шматочки шоколаду і розмішуємо до розчинення шоколаду. У нас вийшов шоколадний ганаш.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Приблизно через годину дістаємо торт з холодильника, заливаємо шоколадним ганаш. Прибираємо назад застигати остаточно мінімум на 5 годин.

«Шоколадно-горіхове блаженство»: торт «Снікерс», готується 15 хвилин без випічки і вогню

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий