«Шоколадний шоколад»: торт настільки простий у приготуванні, що печу його через день

Шоколадний шоколад - рецепт приготування Торти

Цей рецепт шоколадного торта настільки простий, що я печу його майже кожен день. До складу десерту входить невелика кількість інгредієнтів. Ці продукти завжди є під рукою. Таке ласощі — справжня знахідка для поціновувачів шоколаду.

Необхідні компоненти і покроковий рецепт

Для приготування бісквіта використовується:

  • Цукровий пісок в кількості 6 столових ложок.
  • Масло вершкове (стільки ж).
  • Яйця — не менше 5 штук.
  • Шість великих ложок молока.
  • Борошно пшеничне (стільки ж).
  • Розпушувач в кількості 10 м
  • Не менш 2 столових ложок порошку какао.

Для сиропу знадобиться:

  • Приблизно 250 мл води.
  • Цукровий пісок в кількості 5 столових ложок.

До складу шоколадного шару входить:

  • Приблизно 500 мл вершків для збивання.
  • Шоколад в кількості 300 гр.

Яйця розтирають з цукровим піском за допомогою блендера. Потім в отриману масу додають інші інгредієнти, які входять до складу тесту. Розтирають продукти до появи однорідної маси.

Тісто поміщають в посудину для випічки.

Готують в духовці, розігрітій до 180 градусів, двадцять хвилин. Потім бісквіт виймають і охолоджують.

Для сиропу цукровий пісок розчиняють у воді. Проварюють масу приблизно 10 хвилин до однорідності. Потім виливають сироп на поверхню тесту.

Для глазурі шоколад слід розтопити. З’єднати отриману масу з вершками. Розтерти до однорідності.

Рівномірно покрити поверхню десерту глазур’ю.

Потім торт слід остудити. І прибрати в холодильну камеру на дві години.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий