Я готувала кілька варіантів тортів з печінки, однак саме цей метод приготування запав мені в душу.
Для приготування нам необхідно:
- 600 грам печінки. Я завжди використовую курячу;
- 3 невеликі цибулини;
- дві моркви;
- 6 столових ложок майонезу;
- 3 зубчики часнику;
- 4 столові ложки борошна;
- 20 грам кропу.
Секрет приготування простий:
Печінку необхідно ретельно промити, видалити з неї все зайве і пропустити через м’ясорубку. Туди ж пропускаємо цибулю і часник.
В отриману масу розбиваємо яйця, додаємо борошно, а потім солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Тепер з такого тіста потрібно насмажити млинців. Робимо це як зазвичай, тільки соняшникову олію не наливайте на сковороду, а просто змащуйте нею дно.
Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на грубій терці. Далі на повільному вогні пасеруємо овочі. Як тільки вони стануть м’якими, прибираємо з вогню, охолоджуємо і додаємо до них зелень, яку необхідно дрібно насікти.
Тепер прийшов час збирати торт, але перед цим змішайте майонез з дрібно посічений часником. Потім змащуємо ним кожен корж, а між ними укладаємо овочеву начинку. Саму верхівку просто промазуємо майонезом. За бажання можна будь-яким чином прикрасити отриманий торт.