Печінковий торт: люблю його більше, ніж будь-які солодкі торти, адже виходить дуже смачно

Торти

Я готувала кілька варіантів тортів з печінки, однак саме цей метод приготування запав мені в душу.

Для приготування нам необхідно:

  • 600 грам печінки. Я завжди використовую курячу;
  • 3 невеликі цибулини;
  • дві моркви;
  • 6 столових ложок майонезу;
  • 3 зубчики часнику;
  • 4 столові ложки борошна;
  • 20 грам кропу.

Секрет приготування простий:

Печінку необхідно ретельно промити, видалити з неї все зайве і пропустити через м’ясорубку. Туди ж пропускаємо цибулю і часник.

В отриману масу розбиваємо яйця, додаємо борошно, а потім солимо, перчимо і ретельно перемішуємо. Тепер з такого тіста потрібно насмажити млинців. Робимо це як зазвичай, тільки соняшникову олію не наливайте на сковороду, а просто змащуйте нею дно.

Цибулю дрібно нарізаємо, а моркву натираємо на грубій терці. Далі на повільному вогні пасеруємо овочі. Як тільки вони стануть м’якими, прибираємо з вогню, охолоджуємо і додаємо до них зелень, яку необхідно дрібно насікти.

Тепер прийшов час збирати торт, але перед цим змішайте майонез з дрібно посічений часником. Потім змащуємо ним кожен корж, а між ними укладаємо овочеву начинку. Саму верхівку просто промазуємо майонезом. За бажання можна будь-яким чином прикрасити отриманий торт.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий