Навіть на свята готую торт без випічки: з малиновим варенням і молочним пудингом

Торти

За основу для торта без випічки традиційно береться печиво. З ним десерти виходять не тільки смачними, а й дуже гарними в розрізі. До того ж і готуються такі десерти набагато швидше, ніж традиційні. Пропонуємо вам порадувати рідних тортиком з печива з молочним пудингом і малиновим варенням.

Необхідні продукти

Для пудингу:

  • молоко — 1 літр;
  • цукор — 6 ст. ложок;
  • ванільний цукор — 1 пакетик;
  • картопляний крохмаль — 1 неповна столова ложка;
  • пудинг із смаком абрикоса — 3 пакетика;
  • вершкове розм’якшене масло — 300 грамів.

Додатково:

  • печиво галетної прямокутної форми — приблизно 700 грамів;
  • варення з малини — 400 грамів;
  • кокосова стружка — для посипання.

Спосіб приготування

Застеліть форму 25 на 36 сантиметрів пергаментом.

У невеликій мисці крохмаль і пудинг зі смаком абрикоса змішайте зі склянкою молока.

Решту молока вилийте в каструльку, всипте спочатку цукор, потім ванільний цукор, поставите на повільний вогонь і підігрійте. Суміш з молока і пудингу потихеньку вливайте, постійно перемішуючи, в кипляче молоко. Коли маса загусне, плиту вимкніть, а пудинг залиште остигати.

М’яке вершкове масло в окремій ємності розітріть в повітряну масу. По одній ложці збите масло обережно вмішуємо в пудинг до однорідної текстури. Близько трьох-чотирьох столових ложок пудингу відкладіть для прикраси торта.

На дно форми викладіть в декілька рядів шар галетного печива.

Розподіліть по ньому половину молочного пудингу. Зверху покладіть ще один шар з печива.

На цей шар намажте варення з малини.

Тепер потрібно викласти ще один шар з печива.

По печиву розподіліть другу половину молочного пудингу.

Накрийте рештою печивом.

Верхній шар з печива намажте відкладеним пудингом і посипте зверху кокосовою стружкою.

Торту потрібно дати гарненько настоятися в холодильнику.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий