За основу для торта без випічки традиційно береться печиво. З ним десерти виходять не тільки смачними, а й дуже гарними в розрізі. До того ж і готуються такі десерти набагато швидше, ніж традиційні. Пропонуємо вам порадувати рідних тортиком з печива з молочним пудингом і малиновим варенням.
Необхідні продукти
Для пудингу:
- молоко — 1 літр;
- цукор — 6 ст. ложок;
- ванільний цукор — 1 пакетик;
- картопляний крохмаль — 1 неповна столова ложка;
- пудинг із смаком абрикоса — 3 пакетика;
- вершкове розм’якшене масло — 300 грамів.
Додатково:
- печиво галетної прямокутної форми — приблизно 700 грамів;
- варення з малини — 400 грамів;
- кокосова стружка — для посипання.
Спосіб приготування
Застеліть форму 25 на 36 сантиметрів пергаментом.
У невеликій мисці крохмаль і пудинг зі смаком абрикоса змішайте зі склянкою молока.
Решту молока вилийте в каструльку, всипте спочатку цукор, потім ванільний цукор, поставите на повільний вогонь і підігрійте. Суміш з молока і пудингу потихеньку вливайте, постійно перемішуючи, в кипляче молоко. Коли маса загусне, плиту вимкніть, а пудинг залиште остигати.
М’яке вершкове масло в окремій ємності розітріть в повітряну масу. По одній ложці збите масло обережно вмішуємо в пудинг до однорідної текстури. Близько трьох-чотирьох столових ложок пудингу відкладіть для прикраси торта.
На дно форми викладіть в декілька рядів шар галетного печива.
Розподіліть по ньому половину молочного пудингу. Зверху покладіть ще один шар з печива.
На цей шар намажте варення з малини.
Тепер потрібно викласти ще один шар з печива.
По печиву розподіліть другу половину молочного пудингу.
Накрийте рештою печивом.
Верхній шар з печива намажте відкладеним пудингом і посипте зверху кокосовою стружкою.
Торту потрібно дати гарненько настоятися в холодильнику.