Натираю кабачок на тертці, змішую з яйцем і петрушкою і роблю вафлі. Виходить ситно і смачно

Млинці та оладки

Кабачки — дуже корисний і смачний сезонний овоч, з якого можна приготувати безліч страв. Я вирішила здивувати сім’ю і зробила овочеві вафлі. За основу взяла тісто з кабачків. А тепер більш докладно розповім про приготування.

Необхідні інгредієнти

Вафлі з кабачків — один з найбільш незвичайних варіантів приготування цього овоча. Ось що вам знадобиться для їх приготування:

  • Середній кабачок.
  • Пшеничне борошно — 50 г.
  • 2 гілочки петрушки. 1 яйце.
  • Подрібнений перець.
  • Сіль.
  • Соняшникова олія.

Також для приготування вам буде потрібно електрична вафельниця.

Процес приготування

Кабачки слід вимити і очистити від шкірки. Після цього їх потрібно натерти на тертці і віджати сік. Петрушку необхідно подрібнити і додати до кабачків. В отриману суміш вбиваємо яйце, додаємо спеції і висипаємо борошно. Це овочеве тісто потрібно як слід перемішати до однорідного стану. Потім беремо вафельницю і гарненько змащуємо її поверхню соняшникову олією. Викладаємо у форму кабачкову суміш.

Випікається кожна вафля приблизно три хвилини. Подавати таку страву найкраще зі свіжою зеленню, сметаною і часниковим соусом. Використовуючи цей простий рецепт, ви легко порадуєте своїх рідних і близьких смачним і корисним сніданком.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий