Мої діти не любили гарбуз ні в якому вигляді: коли я приготувала солодкі гарбузові оладки, вони попросили добавки

Млинці та оладки

У період дозрівання гарбуза так хочеться приготувати страву з цього яскравого і корисного рослини. Знайшла простий рецепт, завдяки якому гарбуз навчилися їсти навіть мої діти, які взагалі ні в якому вигляді не хотіли їсти цей овоч. Прості інгредієнти не потребуватимуть великих витрат. Буде смачно!

Необхідні продукти

Для рецепта знадобиться:

  • 150 г гарбуза;
  • 200 г рисової муки;
  • 20г цукрової пудри;
  • трохи насіння кунжуту.

Як приготувати

Покрокової приготування солодких гарбузових оладкушек виглядає так:

Гарбуз мою, очищаю від шкірки, видаляю насіння, нарізаю невеликими шматочками і готую на пару.

Після приготування даю гарбузі охолонути. Додаю цукрову пудру і добре перемішую. Кількість цукру можна змінювати в залежності від смакових уподобань.

Змішую борошно з гарбузової масою. І формую з цієї суміші коржі, які за формою нагадують оладки.

Присипаю кожне печиво кунжутом.

Наливаю на антипригарним сковороду тонкий шар олії. Включаю плиту, роблю середній вогонь. Викладаю кожен коржик на сковороду і обсмажую з обох сторін.

Щоб оладки вийшли особливо пишними і добре просмаженими, краще зменшити вогонь і накрити сковорідку кришкою, коли переверне їх на другу сторону.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий