Мій улюблений торт ділиться на три шари під час випічки. Такий десерт просто тане в роті

Торти

Це ніжне ласощі — моя улюблена випічка. У процесі приготування торт ділиться на три шари: повітряний бісквіт і два види крему (щільний і рідкий). Десерт підходить для тих, кому подобаються солодощі зі смаком вершків. А рецепт цієї випічки дуже простий.

Необхідні продукти і процес приготування

Для десерту використовуються:

  • чотири великих яйця кімнатної температури;
  • приблизно 115 г борошна;
  • така ж кількість вершкового масла;
  • півлітра теплого молока;
  • приблизно 20 г ванільного цукру;
  • вода в кількості 1 ст. л .;
  • щіпка солі;
  • близько 130 г цукрового піску.

Жовтки відокремлюють від білків. Перший компонент розтирають з цукром (звичайним і ванільним). Додають воду. Маса повинна придбати світлий відтінок і пишну текстуру.

Поступово всипають в отриману суміш просіяне борошно. Розтирають інгредієнти. У масі не повинно бути грудок. Масло розплавляють. Додають в жовткову масу. Остуджують суміш до кімнатної температури. Розтирають продукти. Поступово вливають в масу підігріте молоко. Розтирають компоненти до отримання рідкого тіста.

Білки збивають з сіллю до появи щільної маси. Поступово додають їх в тісто, перемішуючи продукти круговими рухами від низу до верху. Сковорідку покривають шаром масла. Викладають тісто в ємність.

Торт готують до золотисто-коричневого відтінку в духовці, розігрітій до 160-170 градусів, близько 50 хвилин. Остуджують десерт. За допомогою ножа відділяють його від стінок посудини. Акуратно витягають, перекладають на плоску тарілку. Розрізають на скибочки, подають до столу.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий