Мій торт «Казочка» добрий всім: і готується без випічки, і смак має відмінний

Торти

Існує дуже багато варіантів приготування тортів без випічки. Мені дуже подобається десерт під назвою «Казочка«. Він виходить не тільки неймовірно смачним, але і дуже красивим. А приготувати такий торт зовсім нескладно.

Нам знадобиться

Для пудингу:

  • Молоко — дві склянки. Можна взяти з невеликим відсотком жирності.
  • Вершкове масло — одна пачка.
  • Ванільний цукор — один стакан.
  • Картопляне борошно — півтори столових ложки.
  • Жовтки курячі — чотири штуки.
  • Цукровий пісок — три столові ложки.

Для крему:

  • Вершки — три склянки (жирність близько 30%).
  • Цукрова пудра — дві столові ложки.
  • Вода — чверть склянки. Рідина повинна бути гарячою.
  • Желатин — три чайні ложки.

Додатково:

  • Гіркий шоколад — одна плитка.
  • Молоко — шість столових ложок або приблизно половина склянки.
  • Печиво — дві-три невеликі пачки. Можна взяти пісочне або крекер.

Рецепт приготування

Беремо форму для випічки. Застеляємо пергаментним папером. Тепер нам знадобиться печиво. Викладаємо його рівним шаром на дно форми.

Візьмемо невелику ємність і вилити в неї половину склянки молока. Яєчні жовтки розіб’ємо в молоко і ретельно перемішати. Додаємо картопляну муку. Ретельно перемішуємо.

На плиту ставимо каструлю, в яку виливаємо залишки молока. Висипаємо в нього цукровий пісок і ванільний цукор. Перемішуємо. Доводимо рідину до кипіння і прибираємо каструлю з плити. Виливаємо рідину в яєчну масу. Перемішуємо до загустіння і даємо охолонути.

Поступово додаємо вершкове масло і розтираємо його. Тепер потрібно пудингову масу викласти на печиво. Розрівнюємо столовою ложкою.

Кип’ятимо воду. Потім додаємо в окріп желатин. Добре перемішуємо і прибираємо остигати. Зверху на пудингову масу викладаємо шар печива.

Вершки викладаємо в блендер і додаємо цукрову пудру. Ретельно збиваємо інгредієнти. Поступово вливаємо охолоджений желатин. Акуратно перемішуємо. Викладаємо вершки на печиво.

Тепер потрібно покласти ще шар печива. На водяній бані розтопити шоколад з молоком. Прикрашаємо розтопленим шоколадом торт.

Прибираємо в холодильник на кілька годин.

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий