Як приготувати картоплю не за 20 хвилин, а за 7: кілька перевірених способів

Овочеві другі страви

У вас коли-небудь було так: гості на порозі, а картопля вчасно не зварилася? Ймовірно, хоча б раз в житті кожна господиня стикалася з цією проблемою. Всі ми звикли думати, що всім відомий овоч не можна приготувати швидше, ніж за 20 хвилин. Але що ви скажете, якщо ми запропонуємо вам три варіанти приготування картоплі всього за 7 хвилин?

Спосіб 1

На 10 картоплин знадобиться 30 грам вершкового масла. Після того, як очистите овочі і покладіть їх у каструлю з водою, необхідно зверху покласти кілька шматочків масла. Воно, в свою чергу, утворює на поверхні води плівку, яка буде підтримувати високу температуру. В результаті картопля звариться набагато швидше.

Спосіб 2

Щоб зварити картоплю дуже швидко, вам знадобиться мікрохвильова піч. Візьміть спеціальну скляний посуд, помістіть в неї очищений і нарізаний картопля, закрийте кришкою і поставте майбутній гарнір в мікрохвильовку на 7-10 хвилин при потужності 650 Вт.

Спосіб 3

Приготування починаємо як зазвичай. Розміщуємо очищений і нарізаний картопля в рукав, заливаємо водою і добре зав’язуємо кінці. Далі відправляємо рукав в мікрохвильову піч і готуємо гарнір протягом 7 хвилин при потужності 650 Вт.

Швидко, просто і смачно! Бажаємо вам приємного апетиту!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий