Бажаючим смачно перекусити я рекомендую наступний рецепт. По ньому я готую дуже пишні і ніжні оладки, які ніколи надовго не затримуються на столі. Напевно після приготування однієї порції вам доведеться приступати до наступної.
Які я використовую інгредієнти?
Склад цієї страви наступний:
- Картопля (300 г).
- Борошно (три великі ложки).
- Сіль. Її достатньо половини чайної ложки.
- Сир (60 г). Я віддаю перевагу моцареллі.
- Цукор (одна столова ложка).
- Соняшникова олія для обсмажування.
З цієї кількості продуктів я роблю шість коржів.
Готую
В першу чергу в підсолену воду кладу картоплю. Коли він буде зварений, гарненько розминають. Пюре солю, а потім додаю цукор і заправляю борошном. Тепер вміст ємності залишається ретельно перемішати.
В результаті у мене виходить картопляне тісто, з якого я починаю формувати коржі. Потім кожну з них начиняю тертим сиром. Коли заготовки будуть готові, їх потрібно обсмажити. Для цієї мети в сковорідку наливаю соняшникову олію і ставлю на середній вогонь. Коли цей продукт розтопиться, кладу заготовки і обсмажую їх три хвилини.
Після закінчення цього часу обережно перевертаю і стільки ж обсмажую із зворотного боку. Тепер картопляні оладки готові. Насолоджуйтесь!