Додала моцарелу в картопляні оладки — тепер це моя коронна страва

Млинці та оладки

Бажаючим смачно перекусити я рекомендую наступний рецепт. По ньому я готую дуже пишні і ніжні оладки, які ніколи надовго не затримуються на столі. Напевно після приготування однієї порції вам доведеться приступати до наступної.

Які я використовую інгредієнти?

Склад цієї страви наступний:

  • Картопля (300 г).
  • Борошно (три великі ложки).
  • Сіль. Її достатньо половини чайної ложки.
  • Сир (60 г). Я віддаю перевагу моцареллі.
  • Цукор (одна столова ложка).
  • Соняшникова олія для обсмажування.

З цієї кількості продуктів я роблю шість коржів.

Готую

В першу чергу в підсолену воду кладу картоплю. Коли він буде зварений, гарненько розминають. Пюре солю, а потім додаю цукор і заправляю борошном. Тепер вміст ємності залишається ретельно перемішати.

В результаті у мене виходить картопляне тісто, з якого я починаю формувати коржі. Потім кожну з них начиняю тертим сиром. Коли заготовки будуть готові, їх потрібно обсмажити. Для цієї мети в сковорідку наливаю соняшникову олію і ставлю на середній вогонь. Коли цей продукт розтопиться, кладу заготовки і обсмажую їх три хвилини.

Після закінчення цього часу обережно перевертаю і стільки ж обсмажую із зворотного боку. Тепер картопляні оладки готові. Насолоджуйтесь!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий