Різне
Хоч губами їж: печінка в незвичайній паніровці за рецептом моєї любої бабусі. Інгредієнти: яловича печінка – 600 г яйце – 1 штука часник – 3 зубчики цукор – 1 ч.
Не забувайте, що сезон полуниці вже на носі! Нарешті ми можемо вільно об’їдатись цією смачною соковитою ягодою без відчуття провини, адже вона низькокалорійна
Полуниця та м’ята – це неймовірно смачне й освіжаюче поєднання. Пропонуємо ознайомитися з рецептом полуничного мохіто, який можна заготовити на зиму.
Соковиті та свіжі кабачки — справжній скарб для господинь, адже з них можна приготувати безліч страв. Саме зараз період придбати ці овочі й зробити неймовірно
Інгредієнти: Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. муки 1/3 склянки какао. Змішайте борошно і какао і просійте. Білки збийте до жорстких піків, на кінець
Томат відрощує численні бічні пагони (пасинки) з пазух листя, розташованих на головному стеблі. Якщо їх не видаляти, вони сильно розвинуться, і рослина
Чорна смородина виділяється серед інших ягід насиченим смаком, а характерна кислинка робить її ідеальною для приготування варення і не тільки.