Різне
Хоч губами їж: печінка в незвичайній паніровці за рецептом моєї любої бабусі
08k.
Хоч губами їж: печінка в незвичайній паніровці за рецептом моєї любої бабусі. Інгредієнти: яловича печінка – 600 г яйце – 1 штука часник – 3 зубчики цукор – 1 ч.
Різне
Полунично-сметанне желе за авторським рецептом. Безумовний хіт цього літа!
04.4k.
Не забувайте, що сезон полуниці вже на носі! Нарешті ми можемо вільно об’їдатись цією смачною соковитою ягодою без відчуття провини, адже вона низькокалорійна
Різне
Гарний рецепт «Полуничного Мохіто» в банках на зиму!
010.4k.
Полуниця та м’ята – це неймовірно смачне й освіжаюче поєднання. Пропонуємо ознайомитися з рецептом полуничного мохіто, який можна заготовити на зиму.
Кабачки зі смаком білих грибів - рецепт приготуванняРізне
Кабачки зі смаком білих грибів: всі тонкощі приготування
05.4k.
Соковиті та свіжі кабачки — справжній скарб для господинь, адже з них можна приготувати безліч страв. Саме зараз період придбати ці овочі й зробити неймовірно
Польський полуничний сирник - рецепт приготуванняРізне
Польський полуничний сирник
010.1k.
Інгредієнти: Бісквіт: 5 яєць 3/4 ск. цукру 2/3 ск. муки 1/3 склянки какао. Змішайте борошно і какао і просійте.  Білки збийте до жорстких піків, на кінець
Різне
Як правильно пасинкувати томати, щоб вони рясно плодоносили
02.3k.
Томат відрощує численні бічні пагони (пасинки) з пазух листя, розташованих на головному стеблі. Якщо їх не видаляти, вони сильно розвинуться, і рослина
Різне
РЕЦЕПТ: Кожного літа купую 3 кг смородини, щоб приготувати кілька банок цього божественного напою
0129k.
Чорна смородина виділяється серед інших ягід насиченим смаком, а характерна кислинка робить її ідеальною для приготування варення і не тільки.