СМАКОТА ЗІ ЗВИЧАЙНОЇ ЦИБУЛІ. ЛЕДВЕ ВИПРОСИЛА РЕЦЕПТ В КИТАЙСЬКОМУ КАФЕ.

Овочеві другі страви

Хочу поділитися рецептом зі звичайної ріпчастої цибулі. Він основний інгредієнт в цьому рецепті.

Якось були в Китайському кафе і нам в якості презенту принесли цю страву. Я спершу навіть не зрозуміла з чого воно зроблена. Мені стало так цікаво, що я вирішила запитати рецепт. Спершу мені не хотіли його розповідати, але адміністратор цього кафе виявилася дуже хорошою жінкою і поділилася зі мною цим рецептом.

Продукти:

  • Цибуля ріпчаста – 320 г
  • Перець солодкий – 280 г
  • Яйця – 3 шт
  • Крохмаль кукурудзяний – 50 г
  • Борошно пшеничне – 100 г
  • Сіль, чорний перець – за смаком.
  • Солодка паприка копчена – 1 ч.л. (можна замінити на інші спеції)
  • Кунжут, базилік – для прикраси.

Покроковий рецепт приготування:

Нарізаю цибулину на 4 частини і опускаю в воду.

Солодкий перець мию, позбавляю від насіння і нарізаю невеликою соломкою.

Перець перекладаю в глибоку миску.

Дістаю цибулю і нарізаю на півкільця, додаю його до перцю.

В окрему тарілку розбиваю три яйця, трохи перемішую виделкою і вливаю цю яєчну масу до цибулі і перцю.

За смаком солю, перчу і додаю одну чайну ложку солодкої копченої паприки. Можна замінити на звичайну паприку або зовсім використовувати інші спеції. Але найсмачніше з копченою паприкою.

Додаю 50 грам кукурудзяного крохмалю і перемішую. Потім додаю 100 г борошна і знову перемішую.

Розігріваю сковорідку з оливковою (можна соняшниковою) олією, викладаю тісто, рівномірно розподіляю.

Зверху можна посипати кунжутом, базиліком.

Накриваю кришку і готую на вогні трохи менше середнього 10 хвилин.

Перевертаю. Даний пиріг дуже добре тримає форму.

Знову накриваю кришку і готово!

Беру тарілку за розміром сковорідки, накриваю пиріг і перевертаю сковорідку. Ось так легко можна його дістати.

Посипаю кропом. Розрізаю на порційні шматочки і подаю до столу .

Це нереально смачно, спробуйте!

Оцініть рецепт
Поділіться з друзями
Добавить комментарий